top of page
bedrijfsprofiel.jpg

De naam A.C.L. Van Damme staat voor Algemene Constructie en Laswerken Van Damme.

A.C.L. Van Damme b.v. profileert zich op de markt van de betere Belgische metaalconstructies en laswerken, alle constructies worden zeer kwalitatief afgewerkt en vervaardigd in eigen atelier. Wij bieden u staalbouw, skeletbouw, metaalconstructies, trapmodules, trappen, herstellingswerken of aanpassingen van bestaande constructies, en dit zowel in staal, inox of aluminium. Hierbij kunnen wij instaan voor de metaalconstructie op zich of werken we uw project van a tot z uit.

Weegbrug D 012 (1).jpg

Voor alle constructies kan de klant opteren voor volgende oppervlaktebehandelingen: thermisch verzinkt (gegalvaniseerd) al dan niet voorzien van een laklaag in een ral kleur naar keuze, gestaalstraald, gemetalliseerd, gepoederlakt (gemoffeld) in een ral kleur naar keuze, een combinatie van beiden of gestaalstraald, natlak in een ral kleur naar keuze al dan niet samen met een grondlaag met een roestwerende primer.

20171222_213802.jpg

Elk werk wordt doormiddel van prospectie op de werf of aan de hand van uw plannen met u geëvalueerd, dit om aan uw specifieke eisen en wensen te kunnen voldoen. Vervolgens gaan wij over tot het vervaardigen van de constructie met uw persoonlijk karakter. Alle constructies worden met de grootste zorg, en met zin voor kwaliteit doormiddel van vakmanschap in onze eigen werkplaats vervaardigd. Enkele op deze manier zijn we er zeker van dat wij u topkwaliteit bieden.

IMG_6363-1.jpg

Als geregistreerd aannemer staan wij dan ook garant voor kwaliteit, en een degelijk afgewerkt product met oog voor detail. Tevens bieden wij u ook een snelle logistieke oplossing dankzij de sigma- en Z-structuren, dit zijn lichte maar degelijke metalenstructuren voor loodsen, overdekkingen, koelcellen enz... Wij zijn centraal gelegen tussen de E17 en de N49, vlakbij de Gentse kanaalzone en bieden u een 7/7 en 24/24-service aan voor dringende laswerken. 

visitatie014 .jpg

Wenst U een afspraak of een vrijblijvende offerte, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wij kijken ernaar uit om in de toekomst met u of uw firma te kunnen samenwerken.

De tevredenheid van de klant is ons motto en daar gaan we voor!

V.C.A. LN 13079

Reg. Aannemer

vcalogo.jpg
bottom of page